Företag

Fridas Blomster AB

Fridas Blomster arbetar med de växtmaterial som är i säsong, hållbart och giftfritt odlade från frö i vår egen odling eller från det vilda. Ibland kompletterar vi från vänner i vårt lokala odlingsnätverk, så att vi kan erbjuda er de vackraste och mest naturliga blommorna med ett så litet klimatavtryck som möjligt.

Vi strävar efter att arbeta cirkulärt och så hållbart som möjligt, med återbruk i alla led. Med omtanke och noggrannhet väljer vi förpackningsmaterial och leverantörer, håller transporter till ett minimum. Vår vision är att förändra sättet vi konsumerar blommor idag , att inspirera med det vackra av säsongens hållbara arrangemang. Vi arbetar med det material som våra lokala förhållanden och natur erbjuder för tiden på året. Vi använder oss av hållbara floristiska metoder, däribland plastfri stickmassa för att allt material ska kunna återvinnas, återbrukas eller komposteras i vår odling – cirkeln är sluten.

Fridas Blomster skapar för livets alla tillfällen och högtider, vi skapar hållbara floristiska arrangangemang och installationer för alla slags event, publik och privat interiör, styling och set designs. Vi håller workshops och föreläsningar för barn och vuxna, privat eller för företag - ta gärna kontakt så berättar vi mer.

Vi samarbetar gärna med kreatörer och aktörer som arbetar efter gemensamma principer och visioner, tillsammans kan vi skapa en positiv förändring!
Adress Lindsgatan 5
Postnummer 50439
Stad Borås
Besöksadress Eskilsryd 7
50790
Brämhult
Telefonnummer 0737642496
E-post fridasblomster@gmail.com

Personer som jobbar på Fridas Blomster AB

Detta innehåll är endast tillgängligt för inloggade. Vänligen logga in nedan.