A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö   Visa alla

Adwisemedia AB

Adwisemedia AB är en digitalbyrå som brinner passionerat för att stärka varumärken och dess kännedom via digitala medier. Adwise består idag av 15 stycken eldsjälar som vars samlade kompetenser och unika personligheter skapar en byrå och en företagskultur som ingen kan kopiera.

Adwisemedia AB jobbar idag med bland annat Stiftelsen Abbas samtliga tre varumärken: Abbas Pophotell (pophouse.se), Abbas Museum (Abbathemuseum.com) samt Cirkus i Stockholm (Cirkus.se) såväl som ledande aktörer inom sin bransch som t.ex Sandatex, nordens ledande leverantör av markisväv med hundratals återförsäljare runt om i landet, samt Tieto-ägda Bildeve i Helsingborg som är världens äldsta Volvo-återförsäljare och där världens första Volvo-bil såldes för första gången i historien.

Adwisemedia AB är ett modernt bolag där medarbetarna alltid är i centrum och där jag som VD är starkt engagerad i frågor som rör framtidens förmågor. William Rydh (VD) sitter bland annat med i ledningsgruppen för Digital Business Developer på Borås YH samt Digital Marketing & Sales Analysis på IHM i Göteborg.

William Rydh föreläser samt utbildar om "framtiden inom Digital Marknadsföring", "Sökmotoroptimering" samt hur man på ett framgångsrikt sätt skapar en win-win mellan studenter och näringslivet.

Skaraborgsvägen 21
506 30
Borås

Skaraborgsvägen 21

0732554000
hello@adwisemedia.se
adwisemedia.se
facebook.com/adwisemediabyra

William Rydh

VD & Grundare
william@adwisemedia.se
0732554000
0732554000
0732554000

https://www.linkedin.com/in/williamrydh/