Agneta Olsson

INSTÄLLT. Läs mer här: Inställt 14 januari

Skala upp företaget – från ägarlett till ägarstyrt

Agneta Olsson har haft ledande positioner inom svenskt näringsliv i 25 år. Hennes cv innehåller bland annat Global Marknadschef på Santa Maria, Head of Marketing på Ridderheims & Falbygdens och Marknadschef Coop Sverige samt extern vd i ett flertal ägarledda företag.

Hon har även hunnit med styrelseuppdrag i bl a Newbody AB, vara lärare på IHM Business School och utbildare för Dagens Industri och DI Academy, skriva boken ”Extern VD – så lyckas du” tillsammans med Annika Hall och dra i gång egna bolaget Chair Management. Hennes huvudfokus i dag är att som vd på Almi Väst skapa hållbar tillväxt för små och medelstora företag.

Med insikter och kunskaper baserade på forskning, praktiska erfarenheter och den egna resan, kommer hon berätta om fördelarna med att skala upp företag och gå från ägarlett till ägarstyrt. Vad ska man till exempel tänka på när man lämnar eller tillträder en vd-stol? Vilka är drivkrafterna, fallgroparna och möjligheterna?

Så boka den 14 januari. Vi kan lova en inspirerande och underhållande föreläsning med aha-upplevelser, verktyg att lägga i verktygslådan samt en och annan framgångsnyckel. Det vill du inte missa.

Agneta Olsson bor i västra Göteborg med sambon Mikael. Hon startar varje morgon med qigong som hon praktiserat sedan 2010. Agneta stora passion, förutom träning och entreprenörskap, är ett brinnande intresse för improvisationsteater. Hennes partytrick är att sjunga ”Hooked on a feeling”. Kanske inte alltid perfekt men det ger bra drag på festen.

Detta innehåll är endast tillgängligt för inloggade. Vänligen logga in nedan.