Jubileumsgala, 70 år

 2019-11-09 18:00
(Klicka på symbolen för att lägga till i din kalender)

VÄLKOMMEN PÅ JUBILEUMSGALA!
1949 grundades Handelsklubben, eller Borås Industri- och Handelsklubb, om vi ska vara noga. Idén var att skapa en mötesplats för näringslivet i vår region där vi kunde knyta kontakter, lära och inspireras av varandra. Den tanken är fortfarande densamma. Vi kan helt enkelt konstatera att det 70 år gamla upplägget har framtiden för sig, och är värt ett rejält firande.

Lördagen 9 november är det jubileumsgala där vi bjuder in dig som är medlem och dina gäster. Röda mattan ligger utrullad och dörrarna öppnar klockan 18. Galamingel och fotografering inleder, därefter sätter vi oss till bords för en middag tillagad av Håkan Thörnström och en kväll vi sent ska glömma.

NÄR: 9 november.
TID: Portarna öppnas 18:00 och härligt mingel inleder kvällen.
PLATS: Åhaga.
MIDDAG: Trerätters galamiddag.
KOSTNAD: Medlem 800 kronor, gäst 1 200 kronor. O.S.A: Senast 8 oktober (förlängd anmälan på grund av webbserverproblem). Anmälan sker nedan men är inte komplett innan dess att betalningen är erlagd. Betala för dig och dina gäster via Swish på nummer 1232614964 eller Bankgiro 171-3742. Ange ditt namn på inbetalningen. När inbetalningen är gjord kommer ett kvitto att skickas ut till dig via e-post.  Anmälan är bindande. Observera att antalet platser är begränsat! 
KLÄDSEL: Mörk kostym.
VID FRÅGOR: Har du några som helst frågor så tveka inte att kontakta projektledare Emma Wilsson, 0706-45 20 80, emma@aventi.se

Vi ser fram emot att fira tillsammans med dig!
Varmt välkommen önskar Nämnden


Logga in