Andreas Jaldevik

 2017-09-08 11:45
(Klicka på symbolen för att lägga till i din kalender)

Hur skapar man en utav Sveriges bästa arbetsplatser?
Den 8 september välkomnar Handelsklubben Andreas Jaldevik, VD på RO-Gruppen. I slutet av mars tog det boråsbaserade företaget emot utmärkelsen ”Sveriges bästa arbetsplatser 2017”. Ett tungt erkännande av det fokuserade personal- och kulturarbete som initierats av Andreas Jaldevik och Pär Jorstadius och som präglat RO-Gruppen de senaste åren. Några veckor senare blev RO-Gruppen också utsedd till Årets byggföretag. 

Andreas kommer att berätta om RO-Gruppens tillväxtresa, utmaningar och risker i branschen. Men också hur det är att vara uppstickaren som i sitt DNA byggt in utmaningar som en del av verksamheten. 

RO-Gruppen grundades för 35 år sedan av byggingenjören Lars Jorstadius. Det lokala familjeföretaget i Borås hade stora ambitioner och en stark vilja att utvecklas. Numera drivs företaget av Andreas och Pär som en etablerad byggpartner med uppdrag över hela Skandinavien. Koncernen består idag av 8 olika bolag med cirka 150 anställda och ett brett nätverk av duktiga underentreprenörer. 

 Andreas Jaldevik är uppvuxen i Göteborg och bor sedan 2005 i Sandared med sin fru och deras två barn. På fritiden lyssnar han på musik, tränar och ser världen. Andreas har tidigare arbetat i mobilindustrin med både försäljning och produktion samt extraknäckt som DJ.


Anmälan är fortfarande öppen.
För att anmäla/avanmäla dig måste du logga in.

Klicka här för att logga in »

11 anmälda
Berglund, Hans (Antal gäster: 0)
Bublic, Ismail (Antal gäster: 1)
Ivarsson, Filip (Antal gäster: 0)
Lénberg, Dennis (Antal gäster: 1)
Nordgren, Claes (Antal gäster: 0)
Rådberg, Magnus (Antal gäster: 1)
Wirfalk, Catrin (Antal gäster: 1)

Logga in